Български


УСЛУГИ 3D ПРИНТИРАНЕ

Триизмерният печат или адаптивното производство предствлява процес за изработка на триизмерен твърд предмет с произволна форма с помощта на цифров модел. Триизмерният печат се реализира като адитивен процес, при който се нанасят последователни слоеве от материала, така че да оформят искания предмет. 3D печатът е коренно различен от традиционните техники за механична обработка, при които при оформянето на предмета се отнема материал – като например рязане или фрезоване.

Приложение :

Индустрия и технологии - изграждане на прототипи и тестването им в реална среда

Архитектура - Архитектурни макети.Хоби - изработване на всякакви хоби предмети

Реклама - изработването на дизайнерски предмети в ограничен брой,рекламни артикули,награди

3D принтирането идва като удобно и ценово рентабилно средство за тест на нови продукти. Формите, които могат да се изработят с 3D принтер надминават ограниченията на сегашните технологии и единственото ограничение остава човешкото въображение. Здравината,бързината и достъпността правят 3D принтирането най-добрата възможност за прототипиране на Вашия продукт. 3D принтирането  е персонализация на предметите. Световният пазар се насити от предметите на индустриализацията и хората все повече търсят да изразят себе си и във вихрушката на глобализацията. Все по-голямо става влиянието на нишовите пазари, на ръчно направените предмети и персонализирането. Съответно, 3D принтирането перфектно пасва на тази нужда. Ниската цена за индивидуална разработка, спрямо конвенционалните методи за производство, ни дава различни възможности. Такива може да са индивидуални бижута по наш размер, дрехи, техника, джаджи и абсолютно всичко, което ни вдъхновява.

 

Как да поръчим на 3D печат ?

  

 

-създавайте сами  модели за 3D печат

Можете да се сдобиете с изделия, направени въз основа на ваши 3D модели. За да направите това, качите  вашият модел на сайта ни  чрез страницата „Форма за поръчка онлайн“ на 3D печат. Ако имате някакви специални изисквания, ще можете да ги напишете  в полето за коментари.С цел намаляване на цената на модела, можете да намалите размера ,  да го направите кух  или да се намали дебелината на стените. Не забравяйте и за изискванията за минималната  дебелина на стените на всеки отделен материал и минимален / максимален обем на модела, който е посочен  в раздел „ Материали”.

След това, нашият сървър автоматично проверява вашия модел за основните видове грешки, анализира файла и ще ви даде цена на поръчката, както и основна техническа информация за вашия модел.

  Ако сте доволни от предложената цена, тогава просто трябва да кликнете на "Потвърди поръчката" и ние веднага започваме да произвеждаме модела.

 

 

-вземете готови неща от „КАТАЛОГ” на VARNA3D.

 

 

 

Ако нямате 3D-модел, но имате страхотна идея - изпратете следна информация :

модел за 3D сканиране , чертеж , скица , снимка  или просто описание на вашата идея 

 

  

 

 

Възползвайте се от услугите на 3D печата на 3D-Pro и отворете вратата към бъдещето - в прекрасния свят на неповторими предмети!Contact Us

   Tel: +359 898 20 33 24

   Email: pavel.varna@abv.bg

Follow Us

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin